This page is also available in English

Edooxia Poker 1.1

Edooxia Poker, ett pokerspel (Texas Hold 'em) för PC som kan spelas över Internet mot dina kompisar, eller mot datorn! Spelet finns för Windows och Linux, och inkluderar svensk och engelsk översättning.

Den senaste versionen är 1.1, som innehåller en del nya finesser. 1.0.2, den senaste versionen av 1.0-grenen kan också laddas ner här. Windowsversionen av version 1.1 fungerar endast på Windows 2000 och Windows XP. Användare av Windows 9x rekommenderas i nuläget att använda 1.0.2. Om det finns intresse för att köra den den nyare versionen på Windows 9x, går det nog att ordna på förfrågan.

Systemkrav

Windows

Linux

Skärmbild

Skärmdump Linux

Så här ser det ut.

Ladda ner

Edooxia Poker för Windows

Detta är senaste versionen. Den rekommenderas för alla utom användare av Windows 98 eller Windows ME,

Det här är senaste versionen av 1.0-grenen. Till skillnad från den nyare versionen, fungerar den med Windows 98 och Windows ME också.

Edooxia Poker för Linux

För linuxdistributioner som använder RPM som pakethanteringsverktyg, rekommenderas RPM-paketet. För distributioner som saknar installationsmöjligheter via RPM rekommenderas det komprimerade tar-arkivet. Den innehåller exekverbara binärfiler och ett generellt installationsskript.

Det här är senaste versionen, paketerad som en RPM. Den är lämplig för de flesta distributioner som använder RPM som pakethanterare.

Detta är senaste versionen, paketerad på ett distributionsneutralt vis.

Senaste versionen av 1.0-grenen. Rekommenderas egentligen inte för någon.

Kontaktinformation

Utvecklaren av Edooxia Poker, Toni Öljymäki, kan nås via e-post: toni.oljymaki@home.se

© 2005-2007 Toni Öljymäki