sök recension nytt!
Filmnamn:
 sök dvdfodral
Filmnamn:
tagboard

 
annonsera på dvdfodral.com
dvdfodral.com erbjuder företag en målgrupp som är direkt inriktade på DVD, film och underhållning. Vi har tusentals dagliga sidvisningar, hundratals medlemmar och antalen ökar hela tiden.
Med riktigt marknadskraftiga priser är dvdfodral.com ett riktigt bra val. Jämför sedan denna sidas målgrupp, med andra sidor, som sedan har högre priser, så är valet självklart. Om ni vill ha mer information om sidan så går det bra att kontakta oss på mailadressen nedan.

Erbjudande till onlinebutiker!
Just nu kan vi erbjuda en onlinebutik att få en knapp under samtliga recensioner där det står "Köp denna film här" eller något liknande. Denna knapp länkar sedan till Er affär. Ett perfekt sätt att locka alla potentiella köpare efter att de har läst recensionen!
Om ni är intresserade så hör av er till mailadressen nedan för priser och information.

Paket 1.
Typ: Banner överst på sidan. Detta är den perfekta lösningen för företag som vill att alla ska se bannern. Den kommer att finnas på första sidan samt på alla våra undersidor.
Storlek: 468x60 pixlar
Perioder: Man köper detta paket månadsvis. (Förhandlingsbart)
Pris: 1500:- / månad.


Paket 2.
Typ: Banner längst ner på sidan. Bra plats för den som vill synas, men kanske inte har råd att vara överst på sidan. Här syns man längst ner på alla sidor och första sidan.
Storlek: 468x60 pixlar
Period: Man köper detta paket månadsvis. (Förhandlingsbart)
Pris: 800:- / månad


Paket 3.
Typ: Mindre banner/knapp längst ner på varje sida och första sidan. Ett litet billigare alternativ.
Storlek: 310x60 pixlar.
Period: Man köper detta paket månadsvis. (Förhandlingsbart)
Pris: 500:- / månad


Observera att perioderna är förhandlingsbara och att vi är öppna för förslag. Kontakta oss gärna om ni har några frågor på info@dvdfodral.com.
För beställning av annons, maila till info@dvdfodral.com.

Sponsorer
Vi söker även sponsorer som kan hjälpa oss på någon/några av följande punkter. I gengäld kan vi erbjuda annonser på dvdfodral.com.
Inom dessa områden söker vi sponsorer:
· Recensionsexemplar av filmer
· Tävlingsexemplar av filmer för utlottning