sök recension nytt!
Filmnamn:
 sök dvdfodral
Filmnamn:
tagboard

 
om dvdfodral.com
 
Planerna på en ny dvd portal i Sverige startades redan 2001, men blev först verklighet i juni 2002. Programmerare, designers och skribenter kontaktades och tillsammans planerade och diskuterade alla hur en möjlig portal skulle utformas. Den första september 2002 lanserades sidan för allmänheten.

Sidan riktar sig till både dvd entusiaster som nybörjare. Vi satsar på att erbjuda en sida där man både kan läsa de senaste recensionerna samt titta på bilder av exklusiva dvdboxar - tagna av medlemmarna själva. Med andra ord bygger medlemmarna upp en stor del av innehållet vilket i sin tur medför att vi också för innehåll som medlemmar önskar.

dvdfodral.com drivs helt utan vinstsyfte och ägs privat. Alla som jobbar här gör det ideellt för att de verkligen brinner för film i allmänhet och dvd i synnerhet. Dock kostar det både tid och pengar att driva dvdfodral.com, vilket medför att vi söker sponsorer med jämna mellanrum.

Om Ni har några invändningar eller synpunkter på sidan, känn er varmt välkomna att kontakta oss så ska vi försöka tillgodose era önskemål på bästa sätt.


Tack och på återseende!

dvdfodral.com